Fader-diseno-de-luz

FADER és una empresa especialitzada en el disseny de la llum. Ajudem a crear l’ambient amb la il·luminació adequada, tant de dia per mitjà de les nostres cortines com de nit per mitjà de les nostres solucions en il·luminació (llums, LED, creacions i dissenys a mida, etc.).  FADER es compon de gent jove i amb moltes ganes de treballar.

Complim formalment els nostres compromisos i oferim un servei rigorosament professional. No oferim res que no hagi estat provat ni tingui el suport del segell de qualitat de la Unió Europea.

L’ajudem des del començament d’una idea fins a l’acabament del projecte, sempre amb èxit.
Des del moment en què decideix treballar amb nosaltres, no solament posem a la seva disposició l’equip tècnic per resoldre els seus dubtes sinó també l’equip humà que doni un valor afegit a les seves vendes i que ens permeti aconseguir que la seva empresa creixi.

Per això no dubti a comentar qualsevol inquietud que li sorgeixi amb el seu comercial. Ens posarem a treballar per trobar la millor solució per a cada cas concret.

A més, som especialistes en domòtica i disposem d’una interfície gratuïta per al control total de l’espai per mitjà de la seva plataforma favorita:
mòbil, tablet o PC. Consulti’ns les seves possibilitats d’aplicació.

Finalment, li agraïm l’interès i esperem poder correspondre a la seva confiança com realment mereix.

Una salutació cordial,
Juan Molina
Gerent i amic